NB! Det er ikke tillatt å filme, streame eller ta bilder uten særskilt tillatelse

Om oss

Velkommen til Hønefoss Arena

Hønefoss Arena er Hønefoss sin møteplass og storstue for idrett og helse. Hallen ble åpnet 1. februar 2015 og er et samarbeide mellom Ringerike, Hole og Jevnaker kommune, AKA AS og Ringerike Idrettsråd.

Hønefoss Arena har tre håndballbaner, løpebane, turnhall, klatrevegg, treningssenter, helsesenter og kafe. Lokalene benyttes også av Ringerike Videregående Skole, Hønefoss Videregående Skole og Læringssenteret for Voksne.

Hønefoss Arena har håndballbane som tilfredsstiller eliteserie-krav med 1726 sitteplasser og ca. 1000 ståplasser.

Ta kontakt
2015
Åpnet i
1726
sitteplasser
1000
ståplasser

Lyst til å begynne å klatre?

Hønefoss Arena har en stor klatrevegg. Siden klatring er en risikosport er driften av denne organisert i Ringerike Klatreklubb. For å benytte klatreveggen må en ha brattkort, følge klatrevett-plakaten, ha godtatt ansvarserklæringen, og holde gyldig kvittering for betalt inngang. Prisene for inngang er differensiert for medlemmer / ikke-medlemmer.

Informasjon om klatring, åpningstider, regler og bruk av veggen finner du på Facebook sidene til Ringerike Klatreklubb

Nærbilde av basketballer
Bilde av klatreveggen i Hønefoss Arena

Håndball, basketball, volleyball eller turn?

I Hønefoss Arena er det baner og lokaliteter for en rekke sport og idrettsarrangement.. Store gode tribuner og fasiliteter gjør det komfortabelt å være tilskuer. Kamper og arrangementer finnes i oversikten på sidene for arrangementer.

Til noen arrangementer foregår billettsalget på disse sidene. Ellers kan man kjøpe billetter i døra til de arrangementene hvor adgang koster noe.

Det er gratis parkering utenfor arenaen.