Leietakere i Hønefoss Arena:

Læringssenteret for voksne

 Læringssenteret for voksne tilbyr opplæring i 1) norsk og samfunnskunnskap for voksne innvandrere (fylt 16 år), 2) grunnskole for voksne og 3) tilrettelagt undervisning for voksne med spesielle behov.
Les mer

 

Ringerike Videregående Skole

 
Les mer

Aktiv Helse

Aktiv Helse er den største private tverrfaglige helseaktøren i Ringerike. Lokalisert i Hønefoss Arena vil vi ha distriktets absolutt beste fasiliteter for trening og behandling. Våre medarbeidere vil bestå av fysioterapeuter, kiropraktorer, leger, psykolog, naprapater, akupunktør, massør, ortopediingeniør, ernæringsfysiolog, hud- og kroppsterapeut og fotterapeut. Uansett type lidelse kan du komme til Aktiv Helse i trygg forvaring om at du har størst sjanse for å blitt kvitt problemet hos oss!
Les mer

 

Stadion Treningssenter

Stadion Treningssenter tar aktivitet, trening, helse og mosjon til et HELT nytt nivå. De ansatte er håndplukket på grunnlag av at de er ildsjeler for trening, de har enorm erfaring og de vet hvordan de skal hjelpe og motivere medlemmer som aldri har sett innsiden av et treningssenter, til toppidrettsuttøvere som har pallplasser som mål! Og vi la dette grunnlaget veldig tidlig i prosessen, så vi nå i lang tid har fokusert på det fysiske inne på senteret.
Les mer

Hønefoss Videregående skole

Hønefoss Videregående skole
Les mer

 

 

 
 

Foreninger og idrettslag som benytter Hønefoss Arena:

Hønefoss Sportsklubb

Hønefoss Basketballklubb

Hønefoss Discsport Klubb

Ringerike Turnforening

Ringerike Friidrett

Ringerike Klatreklubb

Heradsbygda IL

IF Tyristubben